Welkom bij OutOfOffice

De maandelijkse Leuvense AfterWorkParty in het Musicafé.

Elke maand kan de ‘Leuvense werkmens’ genieten van een ontspannen ‘na de uren’-sfeer op de tonen van hedendaagse hits en de blijvers uit vorige decennia.
Om zeven uur gaan de deuren open maar om 1u gaat de muziek in het  MusiCafé uit, de lichten aan en iedereen tevreden naar huis om de volgende dag weer fris naar het werk te kunnen!    Voor meer info, raadpleeg onze FAQ en schrijf je zeker in op onze Nieuwsbrief.

We went out … with a bang!

That’s what they call a party! Op woensdag 22/12/2016 hebben we onze laatste editie gehad, en wat een feestje was me dat!  

Met pijn in het hart nemen we na 12,5 afscheid van OutOfOffice, but maybe we’ll meet again, someday , somehow. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan nog in op de nieuwsbrief.

 

Bedankt voor alle geweldige feestjes en die unieke OoO-sfeer!
We’ll miss you all!

 

J&M

Next & final edition 22/12

x-mas-edition

So here the story ends…

Beste OutOfOfficer,
 
we zijn 12,5 jaar geleden begonnen aan het OutOfOffice avontuur,
een avontuur dat op donderdag 22 december zal eindigen met de allerlaatste editie van OutOfOffice.
  
 
The OoO story
 
Midden 2004: we draaiden na een levendige studententijd al een paar jaar braaf mee in het ‘ernstige werkleven’. Maar na de uren, als de band is afgelegd en de meetings afgerond, wouden we iets meer halen uit die woelige weekdagen. De nood aan uitgaan en sociale omgang blijft sterker dan de roep van het huishouden, de zetel en de tv. ‘Work hard, play hard’ luidt het motto.
 

Meer >